Sala de Premsa

Reempresa salva 2000 empreses catalanes del seu tancament

Sala de Premsa - 13/02/2019

Reempresa calcula que aproximadament 9 de cada 10 empreses venudes a través del servei continuen actives i el 76% han mantingut o fet créixer la facturació després de la seva compra.

Llegir més


A l’acte hi van participar representants de la Diputació de Barcelona, Tarragona, GLOBALLEIDA, el SOC, Barcelona Activa, l’Ajuntament de Reus, el Consell de Cambres de Catalunya i l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears.

Llegir més


Reempresa ha ofert sessions informatives, tallers de formació i càpsules per ajudar a les persones desocupades a trobar la seva empresa ideal així com també per aprendre a negociar o a valorar la seva empresa objectiu.

Llegir més


Reempresa ofereix, en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, formació gratuïta per ajudar a persones desocupades a adquirir un negoci en funcionament a través del servei.

Llegir més


L’oferta de cursos gratuïts s’amplia amb itineraris d’impuls per a aturats de llarga durada.

Llegir més


Es consoliden els bons resultats de la reempresa com a alternativa laboral per a persones desocupades, amb un 40% de reemprenedors d’èxit aturats.

Llegir més


• Si ets reemprenedor i estàs interessat en adquirir un negoci en funcionament però encara no saps com fer-ho, • Si ets empresari i vols vendre la teva empresa donant-li així continuïtat, et podem posar en contacte amb persones interessades en comprar-la.....

Llegir més


Queden 11 tallers de formació de Reempresa per tots aquells usuaris interessats en adquirir una empresa i que volen ampliar els seus coneixements en aquest àmbit.

Llegir més


Aquesta primavera i estiu, i fins al 31 de juliol, es realitzaran més de 150 sessions informatives de Reempresa a les oficines del SOC, arreu de Catalunya.

Llegir més


S’han iniciat les sessions informatives de Reempresa en el marc del conveni amb el SOC a les Oficines de Treball.

Llegir més


A Catalunya hi ha al voltant de 120.000 empreses i 258.000 treballadors que, en els propers deu anys, podrien estar involucrats en els processos de cessió de l'empresa a un tercer per assegurar-ne la continuïtat.

Llegir més


Premsa RSS