Qui som?

Som una iniciativa promoguda per la patronal catalana Cecot i Autoocupació, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, que funciona com a espai físic i virtual per tal de coordinar els serveis efectius de recolzament al cedent i al reemprenedor en processos de reempresa.

fotos_abad2

En els últims anys, s’han dedicat molts recursos a la creació de noves empreses. Tanmateix, a banda de crear-ne, és tant o més important dedicar l’esforç a mantenir les empreses solvents per tal que segueixin funcionant i no hagin de tancar per manca de relleu empresarial. Per aquest motiu, la reempresa es planteja com un bon instrument per garantir al llarg del temps l’activitat d’empreses econòmicament viables.
  

Reempresa és un nou model de creixement empresarial que s’ha posat en marxa a nivell internacional i que ofereix nombrosos avantatges i beneficis, tant per al teixit empresarial com per a la societat d’una regió. En aquest sentit, reempresa s’esforça per consolidar un nou model d’emprenedoria que embarqui empreses, empresaris i emprenedors i que alhora permeti la cessió de l’èxit empresarial de Catalunya per mitjà de la transmissió d’empreses.
  

Impulsem el Centre de Reempresa de Catalunya amb la voluntat que el nostre país també formi part d’aquest moviment i, d’aquesta manera, apostem fermament per l’enfortiment i el dinamisme del teixit empresarial català.

logos