Activa't amb Reempresa

Sabies que tens més de 1.100 empreses que busquen a un/a reemprenedor/a? Nosaltres t'ajudem a trobar la teva i t'acompanyem durant tot el procés de manera gratuïta. Inscriu-te a una sessió informativa i entrevista't amb un dels nostres consultors/es.

Ver más
ACTIVA'T AMB REEMPRESA

Reempresa prioriza sus comunicaciones por vía telemática

El servicio de Reempresa continúa activo, pero si tienes dudas o necesitas contactar con nosotros hazlo a través del correo electrónico info@reempresa.org o llamándonos al teléfono 932 66 74 38.

Ver más
REEMPRESA PRIORIZA SUS COMUNICACIONES POR VÍA TELEMÁTICA

Talleres de formación

no lo dudes ven al próximo taller formativo infórmate de nuestros talleres de formación

Ver más
TALLERES DE FORMACIÓN

Reempresa: el relevo de la empresa en funcionamiento

"Ahora me levanto por las mañanas y tengo un lugar donde ir a trabajar y sé que tendré ingresos en final de mes. Gracias a este programa, he conocido una alternativa para ocuparme y me han dado las facilidades porque lo consiguiera"

Ver más
REEMPRESA: EL RELEVO DE LA EMPRESA EN FUNCIONAMIENTO

Sesiones informativas

Eres reemprenedor y todavía no eres usuario de Reempresa? Te gustaría entrevistarte con las emprendidas cedentes que te interesan, pero todavía no te has dado de alta? Apúntate a una de las próximas sesiones informativas y te explicaremos con detalle en que te podemos ayudar.

Ver más
SESIONES INFORMATIVAS

¿Qué es Reempresa?

Somos el mercado de compraventa de pequeñas y medianas empresas de Catalunya. Te ayudamos a comprar o vender una empresa en funcionamiento.

PARTICIPA ARA

Notícias

Sala de Premsa - 03/12/2020

Treball, Afers Socials i Famílies i la Cecot renoven el conveni per garantir la continuïtat i l'impuls del Centre de Reempresa de Catalunya

El conseller El Homrani destaca que el projecte “té encara més sentit” en el context de la covid-19: “El 90% de les empreses que es mantenen via Reempresa, tenen continuïtat”

Sala de Premsa - 30/10/2020

El teambuilding virtual de Reempresa reuneix a una seixantena de tècnics i tècniques del servei

A l’acte hi van participar representants de la Diputació de Barcelona, Tarragona, GLOBALLEIDA, el SOC, Barcelona Activa, l’Ajuntament de Reus, el Consell de Cambres de Catalunya i l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears.

Sala de Premsa - 07/11/2019

Una cinquantena de persones desocupades es formen al punt d’atenció de Reempresa de la Cecot per adquirir un negoci en funcionament

Reempresa ha ofert sessions informatives, tallers de formació i càpsules per ajudar a les persones desocupades a trobar la seva empresa ideal així com també per aprendre a negociar o a valorar la seva empresa objectiu.

Sala de Premsa - 03/09/2019

Un 42% de les persones que han comprat un negoci en funcionament estaven en situació d’atur

Reempresa ofereix, en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, formació gratuïta per ajudar a persones desocupades a adquirir un negoci en funcionament a través del servei.

RSS de Notícias Ver todas las Notícias

Agenda

  • Actualment no hi ha cap entrada en aquesta categoria

Puntos de Atención

Oficinas del Centre de Reempresa de Catalunya

Ver el listado

Tweets