La Reempresa

Sobre Reempresa

És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial: un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa d’altres, en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.


Reempresa

Testimoniales

Descubre los casos de éxito de Reempresa. Los mismos protagonistas te dan a conocer su experiencia.


Puntos de atención

Encuentra tu punto de atención del Centre de Reempresa de Catalunya más cercano.


Xarxa Reempresa

La força i l’èxit de Reempresa està a les mans de les persones que conformen l’equip de tècnics i consultors distribuïts per tot el territori català gràcies a la col·laboració d’una extensa xarxa d’organismes públics, organitzacions empresarials i entitats professionals que fan possible que, cada dia, cedents i reemprenedors es coneguin.


Reempresa

Agenda

Todas las actividades que tenemos programadas para ti.Reempresa en cifras

En este espacio te presentamos algunas de los datos más relevantes de los procesos de reempresa porque conozcas con más detalle las características de las operaciones intervenidas por el Centro de Reempresa de Cataluña.
Col·laboració amb el SOC

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya és l'organisme que s'ocupa de la gestió i integració del conjunt d'actuacions i serveis ocupacionals per mantenir i fomentar l'ocupació estable, de qualitat i l'autoocupació


Preguntas frecuentes

¿Por qué es necesaria tanta documentación para dar de alta mi empresa? ¿Cuánto tardaré al vender mi empresa? Te respondemos a estas y a todas las preguntas frecuentes que nos trasladáis.