Noves sessions informatives Reempresa

Publicado el 25-04-2016

Les sessions van orientades a totes aquelles persones que estan pensant en autoocupar-se i crear el seu propi lloc de treball o que ja estan interessades en la compra d'alguna activitat.

A dia d’avui ja s’han completat més d’una seixantena de sessions i s’ha informat i assessorat a més de 350 usuaris. La difusió del servei ha trobat una molt bona resposta per part dels usuaris, que han fet esment a la gran iniciativa que Reempresa representa per salvaguardar el teixit empresarial de Catalunya.

Des de Reempresa es pretén ajudar a trobar l’empresa objectiu i assessorar en tot el procés per tal de que qualsevol persona pugui portar a terme el seu propi projecte d’autoocupació. A la pàgina web soc.reempresa.org es pot trobar tota la informació referent al servei així com l’experiència de diferents persones que ja han trobat el seu propi projecte d’autoocupació i l’expliquen de primera mà.

Les sessions informatives es fan per tot el territori arreu de Catalunya, a les 69 oficines de treball del SOC. Busca la que et vagi millor a la web soc.reempresa.orgi inscriu-te!

Premsa RSS

Sala de Prensa