Reempresa et dona eines per a afavorir la transmissió d’empreses

Publicado el 19-09-2016

Des de la Cecot, hem dissenyat un conjunt d’accions formatives i de networking, sense cost donat que estan totalment subvencionades, a realitzar fins a finals d’any:

Sobre Reempresa

Reempresa (www.reempresa.org) és el mercat de compravenda de petita i mitjana empresa de Catalunya. És un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial, pel qual un nou emprenedor – reemprenedor - pren el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar l’activitat, salvaguardant d’aquesta manera el patrimoni empresarial individual i col·lectiu, per a fer-la créixer, sense haver de passar per la creació des de zero.

El mecanisme possibilita la compra d’una empresa existent al seu anterior propietari (cedent), podent autoocupar-se sense haver de passar per la fase de creació i possibilitant el manteniment dels llocs de treball i la posició de mercat existents. El reemprenedor aporta a l’empresa una renovadora línia d’actuació i els mitjans necessaris per la millora i reorientació del negoci.

Oficina d’atenció del Centre de Reempresa de Catalunya

Terrassa – c/ Sant Pau 6, 08221, Terrassa. Tel. 93 736 60 50 info@reempresa.org

Persona de contacte: Judit Pañella

Segueix-nos a:

Twitter: @reempresa
www.reempresa.org

Premsa RSS

Sala de Prensa