“Deixarem els nostres clients en bones mans”

Publicado el 20-12-2017Entorn Qualitat | Cedent (C): Enric Bono i | Reemprenedor (R): Jordi Ribera

1. Perquè van decidir cedir Entorn Qualitat?

C: Després de molts anys dedicats a la consultoria de processos ha arribat l’hora de jubilar-me. En la nostra activitat es creen relacions molt personals amb els clients, gairebé d’amistat, per això hem decidit que la continuïtat dels projectes amb els nostres clients ho porti la persona adequada.

2. Com va ser el vostre procés de Reempresa?

C: El meu soci, l’Antoni, i jo vam venir a Reempresa a informar-nos i finalment vam decidir posar un anunci per buscar interessats. Uns mesos més tard vam trobar-nos en una reunió amb en Jordi, ens va explicar el seu projecte i ens va agradar.

R: Les primeres reunions amb l’Enric i l’Antoni les vam fer juntament amb la resta del nostre equip. Després no vam trigar gaire a presentar l’oferta de compra perquè ho teníem molt clar des de un inici.

Abans de signar el contracte, un consultor de l’equip va assistir a una sessió amb un client de l’Enric per iniciar la transició del client i començar a entendre el mètode de treball.

3. Com valoreu la vostra experiència amb Reempresa?

C: Creiem que Reempresa te molt potencial de futur perquè és una bona eina per ajudar als petits negocis quan arriba l’hora de jubilar-se.

R: Sense el mercat de compravenda de Reempresa no ens haguéssim assabentat del tancament d’Entorn Qualitat i no estaríem aquí avui!

4. Què vau tenir en compte a l’hora d’escollir el Reemprenedor del vostre negoci?

C: Per nosaltres el mes important era no deixar penjats els nostres clients i trobar al Reemprenedor mes adient. Algú que tingués experiència en la consultoria i amb garanties de que faria una bona feina un cop marxéssim. Ara estem segurs que hem deixat els nostres clients en bones mans.

5. Quin és l’acompanyament que heu pactat?

R: La idea és que l’Enric continuï treballant fins al març i poder fer la transmissió de clients i projectes lentament. Així no notaran el canvi de consultor i el nou consultor podrà entendre la metodologia treballada fins ara.

6. Quin consell podeu oferir als nous Reemprenedors o Cedents que estiguin en les fases inicials del procés?

C: Anar amb temps per trobar la persona indicada és important, com també ho és una bona comunicació. Nosaltres som molt transparents i sincers i ens agrada deixar les coses ben planificades. De ben segur que això a ajudat a fer la cessió ràpidament.