"És important que el reemprenedor tingui durant un temps el nostre suport per saber com va tot en el negoci"

Publicado el 09-04-2018La Lavanderia (Mataró) | Cedent (C): Maria Orviz | Motiu de cessió: canvi de domicili

Ens pot explicar breument a què es dedica l’empresa que ha cedit recentment?

És un autoservei de rentat i assecat de roba ubicat a la ciutat de Mataró.

 

Per què va decidir posar-la a la venda?

Per motius familiars, volem canviar de residència a Galicia, ja que el meu marit és d’allà.

 

Quin tipus de reemprenedor necessitava la seva empresa? Quin perfil era l’idoni?

Cap en especial, és un servei que fa el mateix client utilitzant les màquines d’autoservei.

 

Quin servei li ha ofert Reempresa? Per què va decidir venir al Centre de Reempresa de Catalunya?

Vaig anar al Tecnocampus de Mataró on donen el servei de Reempresa per informar-me del servei perquè em van parlar de Reempresa. Vam decidir marxar i cedir les dues botiges d’autorentat que tenim a Mataró. Ens van donar d’alta i ens vam presentar 7 candidats, amb els que finalment no vam arribar a cap acord. I finalment va aparèixer en Saif que es va interessar per el negoci i el vam incorporar al procés de Reempresa. Des de Reempresa ens han assessorat i  ajudat a fer tot el procés de la compra venda.

 

Creu que és important proposar-li al reemprenedor interessat un període de treball en comú per transmetre el know-how empresarial?

Sí, és important que el reemprenedor tingui el nostre suport per saber com va tot en el negoci, durant un temps li explicarem tot el necessari

 

Com han estat els processos de matching i les negociacions amb els diferents interessats que ha tingut la seva empresa? Han estat difícils les negociacions?

Amb els anteriors candidats  no vam avançar gaire, ja que el negoci es un negoci petit i no els va encaixar pel volum d’activitat.  A l’actual comprador li encaixava el volum de facturació i la negociació va ser ràpida, ens hem posat d’acord fàcilment.

 

Vostè va crear la seva activitat empresarial i sap els esforços que suposa la posada en marxa de la mateixa. Com valora que ara un emprenedor pugui convertir-se en reemprenedor, estalviant-se així tota la fase de creació? Li hagués agradat a vostè tenir aquest suport?

Molt bé, ja parteixes d’una base i una facturació. Posar en marxa un negoci des de zero costa molt, no saps com et pot anar i si funcionarà. Que et transmeten l’experiència i el saber fer guanyes molt de temps.