“L’assessorament que ens ha ofert Reempresa ens ha fet pensar en punts que cal tenir en compte que des d’un inici no hi penses”

Publicado el 30-12-2016Nom de l’empresa: Informática Industrial IN2 | Cedents: Jaume Planas i Ana Maria Esquius | Reemprenedors: Albert Solaz i Sebastià Pascual | Data formalització de la compravenda: 21 de desembre del 2016

1. Ens poden explicar breument a què es dedica l’empresa?

Es tracta d’una empresa del sector tecnològic dedicada a la distribució i a oferir serveis d’innovació tecnològica des de fa 30 anys.

2. Per què va decidir posar-la a la venda?

Vam decidir posar l’empresa a la venda perquè tant la meva dona (sòcia de l’empresa) com jo estàvem en edat de jubilació. D’aquesta manera una altra persona podria donar continuïtat al negoci sense deixar que morís.

3. Quants treballadors té l’empresa? Reemprenedors, teniu pensat contractar-ne més?

Actualment l’empresa compta amb 10 treballadors. Amb l’adquisició de IN2 hem mantingut els seus llocs de treball i tenim la intenció d’ampliar la plantilla a curt termini.

4. Quines van ser les motivacions per reemprendre?

La principal motivació era poder donar continuïtat al negoci que porta consolidat al mercat des de fa 30 anys, mantenir la clientela i poder créixer.

5. De quina manera heu finançat la Reempresa?

Mitjançant recursos propis.

6. Què us ha aportat Reempresa en aquest procés de transmissió?

Ens ha aportat assessorament professional i proper, a més de recolzament en aquest procés. Aquest tipus d’assessorament et fa pensar en punts que cal tenir en compte que des d’un inici no hi penses.