“Reempresa és un servei imprescindible, m’han ajudat molt tant en la compra del negoci com en la capitalització de l’atur.”

Publicado el 14-03-2018



Empresa: TU PELU. Localitat: Badalona | Cedent: Soledad Bernal | Reemprenedor: Gilberto Estrada

1. Soledad, perquè vas decidir vendre l’empresa?

C: Jo sempre he treballat de perruquera, m’agrada molt. De fet ja havia tingut abans una perruqueria que també vaig cedir. Aquesta que acabem de cedir la vaig agafar fa uns anys i ara que jo ja no puc dedicar-li temps, toca fer la cessió perquè algú continuï amb l’activitat.

 

2. I com vas conèixer en Gilberto?

C: D’ençà que vaig decidir vendre l’empresa va venir força gent interessada però ningú va arribar a comprar el negoci. A l’octubre vaig conèixer en Gilberto qui em va parlar del servei de Reempresa perquè ja el coneixien.

R: Exactament, vam contactar amb la Soledad i li vam explicar que des del servei de Reempresa, ofert per l’IMPO de Badalona, ens estaven ajudant a fer la capitalització i va estar encantada en informar-se sobre Reempresa.

 

3. Quan de temps es va allargar el vostre procés?

R: Les converses es van allargar un parell de mesos, sobretot motivat pel fet de que jo havia de tramitar la capitalització de l’atur.

 

4. Com valoreu el servei de Reempresa?

R: És un servei imprescindible. En el meu cas, l’Albert Badia, de l’IMPO, m’ha ajudat molt, tant en la cessió del negoci com en la capitalització de l’atur. Sense la seva feina m’hagués costat molt més portar a terme la compra del negoci.

C: Realment el servei de Reempresa és un servei molt necessari per a tots els autònoms quan volen vendre el seu negoci.

 

5. Recomanaríeu el servei a algun amic?

C: I tant! Si ho hagués conegut abans hauria vingut quan vaig cedir la perruqueria que vaig tenir al principi!

R: Per suposat. És molt important assessorar-se sobretot quan és la primera vegada que es capitalitza l’atur i comences un negoci.

 

6. Heu arribat a algun acord en matèria d’acompanyament durant un temps?

R: En principi la Soledad vindrà un parell de dies per ensenyar-nos l’operativa del TPV i altres petits detalls del local però la veritat es que ja tenim moltes ganes de començar!