Col·laboració amb el SOC

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya és l'organisme que s'ocupa de la gestió i la integració del conjunt d'actuacions i serveis ocupacionals per mantenir i fomentar l'ocupació estable, de qualitat i l'autoocupació.

Mitjançant un conveni de col·laboració entre el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i la Fundació Cecot Innovació, és pretén recolzar el Centre de Reempresa de Catalunya. Aquest acord vol afavorir, en primer terme, la continuïtat de projectes empresarials en funcionament i, en segon terme, la transmissió d’empreses a les persones desocupades emprenedores que prefereixen continuar una activitat empresarial, en comptes de crear-la des de zero.

Per aquest motiu, es posa a disposició dels ciutadans un seguit d’eines i programes, amb l’objectiu de millorar la seva capacitació i ajudar-los a trobar un projecte empresarial que encaixi amb els seus perfils i preferències, així com un servei d’acompanyament i suport constant en la posada en marxa del seu negoci.

Des del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya us animem a estudiar la possibilitat d’autoocupar-vos reemprenent una empresa en funcionament, amb el suport dels professionals que us acompanyaran en el nou repte que afronteu.

firma

Mercè Garau i Blanes
Directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya
Generalitat de Catalunya