Vull Reemprendre

Qui és un/a reemprenedor/a?

Qualsevol persona, física o jurídica, que com tu, té el projecte de reemprendre una empresa o negoci que ja està en funcionament. Ull perquè no són objecte del Centre de Reempresa de Catalunya aquelles persones reemprenedores que tan sols desitgin adquirir una participació minoritària d’una empresa o negoci. En aquests casos, podeu dirigir-vos a la xarxa de Business Angels.


Reempresa serveis

Què t'oferim?

Donat que les entitats que promouen Reempresa han rebut un cofinançament públic, has de saber que els nostres serveis no tenen cap cost econòmic ni per a tu, ni per al cedent de l’empresa o el negoci.


Com comprar una empresa?

Per fer-ho, només t’has de registrar com usuari en el formulari següentdes d’on podràs triar el Punt d’Atenció Reempresa en el que vols ser atès/a.


Reempresa

Anuncis d'empreses a la venda

Accedeix ara als anuncis publicats de Reempresa


Preguntes freqüents entre els reemprenedors

El servei de Reempresa manté la confidencialitat? Un cop donat d’alta, què he de fer si m’interessa un anunci del web? Aquestes i més preguntes són les que intenem respondre't en aquest apartat.


Procés de transmissió

Existeixen 6 punts a tenir en compte a l'hora de començar el procés de transmissió d'una empresa.


Eines de suport

Hem elaborat la guia del reemprenedor: una metodología per acompanyar-te en processos de Reempresa i que també et permeti contestar aquesta pregunta: Com puc trobar l’empresa ideal per convertir-me en reemprenedor?