El SOC signa un conveni amb la Fundació Cecot Innovació per a l'impuls del projecte Reempresa

Cecot

Publicat el 09-12-2015

Fotografia d'Abad i Duch passant el testimoni de Reempresa després de la signatura

Aquest projecte, creat per la Cecot amb col·laboració de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació a Catalunya-CP’AC, proporciona informació i assessorament a l’empresari que vol cedir la seva empresa a un altre perquè continuï amb l’activitat.

· El SOC atorga una subvenció de prop de 217.000 euros a la Fundació Cecot Innovació per finançar les actuacions de comunicació, difusió, sensibilització, formació i assessorament incloses en el projecte.

 

La directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Maria Carme Duch, i el president de la Fundació Cecot Innovació, Antoni Abad, han signat avui un conveni per a l’impuls del projecte Reempresa.

Aquest projecte, creat per la Cecot amb col·laboració de la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació a Catalunya-CP’AC, proporciona informació i assessorament a l’empresari que vol cedir la seva empresa a un altre perquè continuï amb l’activitat.

Amb aquest conveni, el SOC i la Fundació Cecot Innovació estableixen els termes de col·laboració per impulsar el projecte Reempresa mitjançant la promoció i sensibilització de la transmissió d’empreses, un any després del conveni marc signat pel Departament d’Empresa i Ocupació i la Fundació Cecot Innovació.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) atorga una subvenció de prop de 217.000 euros a la Fundació Cecot Innovació per finançar les actuacions de comunicació,  difusió, sensibilització, formació i assessorament incloses en el projecte Reempresa.

En aquest sentit, les actuacions s’adreçaran, per una banda, a les persones en situació d’atur inscrites a les oficines de treball que es plantegen dur a terme un projecte de reorientació professional mitjançant l’emprenedoria, i, per l’altra, a petites empreses que es volen transmetre per garantir la seva continuïtat.

A Catalunya hi ha al voltant de 120.000 empreses i 258.000 treballadors que, tot i estar actualment en correcte funcionament, podrien estar involucrats en processos de Reempresa en els propers deu anys.

El Departament d’Empresa i Ocupació i la Cecot, a través del projecte Reempresa, volen reduir-ne l’impacte millorant les condicions marc per a la transferència d’empreses a Catalunya, establint sistemes que posin en contacte les empreses transferibles amb potencials propietaris i proporcionar tutoria i suport per a la transmissió d’empreses.

Antoni Abad ha destacat que "estem contents i orgullosos de poder oferir un instrument que funciona als usuaris del SOC" i que amb la firma d'aquest conveni "generarem il·lusió i esperançes a moltes persones del nostre país".
La signatura del conveni ha acabat amb l'acte simbòlic de pas del relleu, element característic del projecte de la Reempresa, a mans de Maria Carme Duch, directora del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. 

Dades de contacte:

Oficina de Premsa
Departament d’Empresa i Ocupació
premsa.emo@gencat.cat
Tel.: 93 4849351

Premsa RSS

Sala de Premsa